ΠΑΟΚ: Βλέπει… Ελλάδα ο Τζιοβίνκο

Η Αλ Χιλάλ - ομάδα στην οποία ανήκει ο Τζοβίνκο - έδωσε φιλικό αγώνα με την Ιλιρίγια Λουμπλιάνας, αλλά ο Ιταλός δεν αγωνίστηκε

Μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, μπορεί όμως να «λέει» και πολλά το γεγονός ότι ο Τζιοβίνκο δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με ομάδα από την Λουμπλιάνα, σε φιλική αναμέτρηση επί Αυστριακού εδάφους το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δύο πλευρές (ομάδα και ποδοσφαιριστής), έχουν συμβιβαστεί στην ιδέα του «διαζυγίου» και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί η μεταξύ τους συμφωνία. Τα πάντα θα κριθούν σε κάποιες οικονομικής φύσεως εκκρεμότητες που υπάρχουν και ο εκπρόσωπος του είναι σε καθημερινές επαφές με τους υπεύθυνους της Αλ Χιλάλ για την τακτοποίηση του ζητήματος.

Ταυτόχρονα στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, καθώς απ΄ ότι φημολογείται στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν υπήρξε ταύτιση απόψεων, τόσο στην διάρκεια του συμβολαίου, όσο και στο οικονομικό. Ο Ιταλός πάντως δεν κρύβει πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την σημερινή του ομάδα, βλέποντας το μέλλον του και πάλι στην Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.