Ολυμπιακός: Ο νέος αριστερός μπακ και ο Όλεγκ που ξεπέρασε τον “Τσίμι”

Ποιοι παίκτες εξετάζονται απ' τον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Τα ρεκόρ του ασταμάτητου Ρέαμπτσιουκ!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2021 με τη νίκη-πρόκριση επί του Λεβαδειακού για τη φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδας. Παίκτες και προπονητές παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες εν όψει της επανεκκίνησης των υποχρεώσεων τους, ωστόσο το τμήμα scouting και η διοίκηση βρίσκονται σε ετοιμότητα για το επόμενο μεταγραφικό βήμα μετά την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα, καθώς ο Μίχαλ Καρμπόβνικ έχασε το… τρένο των ευκαιριών και πλέον δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού.

Εκτός πλάνων ο Καρμπόβνικ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής στον Ολυμπιακό με 2.423, έχοντας αφήσει δεύτερο τον Παπέ Σισέ με 2.170 και τρίτο τον Τόμας Βατσλίκ με 2.070. Ο Μολδαβός μπακ δεν έχει πάρει ανάσα, έχοντας χάσει μόνο μερικά λεπτά στο πρωτάθλημα στα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης (αλλαγή στο 67′) και Ατρόμητο (αλλαγή στο 76΄) και ολόκληρο το 90λεπτο με τη Νέφτσι στο Μπακού εξαιτίας κορωνοϊού. Από εκεί και πέρα ο Όλεγκ μετράει μόνο αυτούσια παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Τον Τσιμίκα του 19-20 ξεπέρασε ο Ρέαμπτσιουκ σε σερί 90λεπτα! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Αν επιχειρήσουμε μια σύγκριση με την παρουσία του Κώστα Τσιμίκα στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019-2020, όταν και απογειώθηκε μεταγραφικά με την “ερυθρόλευκη” φανέλα, εξακριβώνουμε πως ο Έλληνας μπακ είχε μετρήσει 8 συνεχόμενα ματς, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου συμμετείχε σε 15 (!) σερί 90 λεπτα. Είναι προφανές πως ο Πέδρο Μαρτίνς ελλείψει εναλλακτικής λύσης “ξεζούμισε” τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, στηριζόμενος βέβαια στις αστείρευτες δυνάμεις του Μολδαβού.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως εξετάζει αρκετές περιπτώσεις αριστερών οπισθοφυλάκων. Τελευταία προέκυψε σενάριο για τον τον 19χρονο Γεωργιανό Ιρακλί Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι. Το όνομα του Γεωργιανού προστέθηκε σ’ εκείνα του 21ετών Μαροκινού Σοφιάν Ελ Καρουανί της Ναιμέγκεν, αλλά και του 20χρονου Βασίλη Ζαγαρίτη της Πάρμα. Όπως γίνεται προφανές απ’ το προφίλ που σχηματίζεται, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν παίκτη, ο οποίος θα παλέψει για την καταξίωση στο ρόστερ, μέσα από τα… ρεπό του Ρέαμπτσιουκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.