Ολυμπιακός: Περιπέτειες για τον Ελ Αραμπί

Γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης (25/5) ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού και τα δύο αδέρφια του καταδικάστηκαν για επίθεση σε ανηλίκους.

Περιπέτειες με την Γαλλική δικαιοσύνη για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα αδέρφια του.
Γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης (25/5) ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού και τα δύo αδέρφια του καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης (προφανώς με εγγυήσεις) για επεισόδιο που είχε συμβεί το 2017 στο Μονπελιέ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού (που τότε αγωνιζόταν στο Κατάρ) βρισκόταν με την οικογένειά του στο σπίτι τους όταν δέχτηκαν επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα από δύο ανήλικους.

Αμέσως μετά τη ρίψη των αντικειμένων και τις ζημιές, ο Ελ Αραμπί, με τα δύο αδέρφια του κι ένα ακόμη άτομο κατηγορήθηκαν ότι έτρεξαν προς το μέρος των δύο παιδιών και τα χτύπησαν.

Το δικαστήριο του Μονπελιέ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ επέβαλλε στον Ελ Αραμπί και τους συγγενείς του ποινή τριετούς φυλάκισης η οποία έχει μετατραπεί σε μονοετή και με δικαίωμα του δικαστή να καθορίσει τους όρους (πιθανότατα με αναστολή). Ο ποδοσφαιριστής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ, ο καθένας από τους συγγενείς του 1.000 ευρώ και επιδικάστηκε αποζημίωσε στους νεαρούς ύψους 13.400 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.