Βετεράνοι Ηρακλή: Μια ιστορία γεμάτη ποδόσφαιρο (pics)

Τόμοι... ιστορίας και πολλές... σελίδες μαζεύτηκαν με αναμνήσεις γεμάτες ποδόσφαιρο στη συνάντηση των βετεράνων του Ηρακλή

Σε ένα από τα καθιερωμένα τους ραντεβού οι βετεράνοι του Ηρακλή συναντήθηκαν και πάλι δείχνοντας το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους, τις σχέσεις που δομήθηκαν από τον καιρό που συνάρπαζαν στα γήπεδα. 

Ηταν μια βραδιά γεμάτη ποδόσφαιρο με θύμησες που νικάνε τον χρόνο και κάνουν τις ιστορίες να είναι πάντα επίκαιρες πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Ηρακλής ανατρέχει στην ιστορία του για να βρει δύναμη σε ένα παρόν που τη χρειάζεται. 

Eδωσαν το παρών ο Σάκης Αναστασιάδης, ο Ηλίας Αλεξιάδης, ο Τάσος Καφκενάρης, ο Κώστας Ηλιάδης, ο Παγώνης Βακαλόπουλος, ο Σάββας Κωφίδης, ο Βαγγέλης Κουσουλάκης, ο Γιώργος Καραϊσκος, ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, ο Τάσος Λευκόπουλος και ο Κώστας Μαλουμίδης.

Ομορφες, δυνατές στιγμές… 

Στη συνάντηση ήταν -εκτός των παικτών- και ο Δημήτρης Μαργαρίτης, έφορος εκείνης της ομάδας, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κ.Μακεδονίας και πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης που είναι φίλος του Ηρακλή. Παρών και ο γιατρός, Μπάμπης Λαζαρίδης αλλά και ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, μέλος του τεχνικού τημ εκείνης της ομάδας. 

Τελευταία στιγμή, λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών και άλλοι όπως για παράδειγμα, ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο Παναγιώτης Μαυρίδης, ο Γιώργος Πλίτσης που ήταν παρόντες σε προηγούμενες συναντήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.