Ίντερ : Πρώτο ιταλικό «αντίο» από την ESL

Η Ίντερ είναι η πρώτη ιταλική ομάδα που αποχωρεί από την ESL

Πρώτη αποχώρηση από την ευρωπαϊκή Super League και από την Ιταλία, με την Ίντερ να ανακοινώνει την απόφασή της να μη συμμετέχει πλέον στο project.

Οι “νερατζούρι” τονίζουν ότι παραμένουν αφοσιωμένοι στην προσπάθεια βελτίωσης της “ποδοσφαιρικής βιομηχανίας” και δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με όλους τους φορείς, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για το άθλημα.

Στην ανακοίνωση της Ίντερ αναφέρονται τα εξής:

«Η Ιντερνατσιονάλε Μιλάνου επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του project της Super League. Παραμένουμε δεσμευμένοι στο να προσφέρουμε στους φιλάθλους την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Η καινοτομία και η ένταξη είναι κομμάτι του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας προς όλους τους εμπλεκόμενους για βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ.

Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιαδήποτε δραστηριότητα, πρέπει να ενδιαφέρεται να βελτιώνει διαρκώς τις διοργανώσεις του, ούτως ώστε να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους φιλάθλους όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, μέσα σε ένα πλαίσιο οικονομικής σταθερότητας.

Με αυτό το όραμα, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους φορείς και όλους τους εμπλεκόμενους, για το μέλλον του αθλήματος που όλοι αγαπάμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.