Ζιλμπέρτο: “Καιρός ήταν…”

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έφτασε στο Μπέλο Οριζόντε και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γκρέμιο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έφτασε στο Μπέλο Οριζόντε και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γκρέμιο. «Πέρασα εννέα χρόνια στην Ευρώπη, έξι στην Άρσεναλ και τρία στον Παναθηναϊκό. Έκρινα πως είχε έρθει η ώρα να επιστρέψω. Θα πάω στο Πόρτο Αλέγκρε για να συζητήσουμε με τη διοίκηση τις λεπτομέρειες του συμβολαίου. Η συμφωνία με τη Γκρέμιο θα ενεργοποιηθεί την πρώτη Ιουλίου, εν μέρει επειδή το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό λήγει στις 30 Ιουνίου», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ιστορικό των διαπραγματεύσεων. «Η συμφωνία έγινε γρήγορα και ήσυχα. Είχαμε μία πρώτη επαφή τον Ιανουάριο, αλλά τότε είχα ακόμη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν με άφηναν να φύγω. Τώρα είχαμε ξανά επαφή και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Μέσα σε 4-5 μέρες συμφωνήσαμε», πρόσθεσε ο 35χρονος μέσος.

Ο Ζιλμπέρτο τόνισε για το επίπεδο του πρωταθλήματος στη Βραζιλία: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Γίνονται υψηλά συμβόλαια και επιστρέφουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί και πέρυσι τρεις ομάδες έφτασαν να διεκδικούν τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και φέτος».

Δεν αρνήθηκε ότι θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος: «Πάντα χρειάζεσαι ένα διάστημα προσαρμογής. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα μπορώ. Θα έχει περάσει σχεδόν η μισή σεζόν, όταν θα αρχίσω να αγωνίζομαι με την ομάδα» ειπε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.