Γερμανία: Βαριά τιμωρία σε παίκτη για ρατσιστικά σχόλια

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής Ντένις Έρντμαν διαπιστώθηκε ότι κακοποίησε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς αντίπαλους παίκτες, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού της τρίτης κατηγορίας.

Ο πέλεκυς έπεσε βαρύς για τον Έρντμαν τη Δευτέρα, αφού του επιβλήθηκε τιμωρία οκτώ εβδομάδων μετά από πειθαρχική ακρόαση και πρόστιμο 3.000 ευρώ για «έντονα δυσμενείς αθλητικές συμπεριφορές»..
Παίκτες από το Μαγδεμβούργο κατηγόρησαν τον Έρντμαν ότι χρησιμοποιούσε ρατσιστικές προσβολές όταν έπαιξε με την ομάδα του τη Σααρμπρίκεν, εναντίον τους τον περασμένο μήνα.
«Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν ανέχεται καμία μορφή ρατσισμού και διακρίσεων στα γήπεδα της και στέλνει ένα σαφές μήνυμα εδώ», δήλωσε ο Στέφαν Ούμπερχολτς, ο οποίος προέδρευσε της ακρόασης. «Επομένως έπρεπε να επιβληθεί αυστηρή ποινή».

Ο Έρντμαν είχε ήδη χάσει δύο παιχνίδια και είχε προσωρινά μείνει εκτός πριν από την ακρόαση. Αυτή η περίοδος προσωρινής αναστολής λογίζεται ως έξτρα τιμωρία. Ο 30χρονος αμυντικός αρνήθηκε οποιαδήποτε παράβαση και άνθρωποι της Σααρμπρίκεν ανέφεραν ότι η ομάδα θα ασκήσει έφεση στην ετυμηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.