Αποθεώθηκε ο Ροναλντίνιο

Την αποθέωση από 20.000 φίλους της Φλαμένγκο γνώρισε ο Ροναλντίνιο στην παρουσίασή του από την ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλασσαν στον Ροναλντίνιο οι φίλοι της Φλαμένγκο. Ο 31χρονος άσος παρουσιάστηκε επίσημα το βράδυ της Τετάρτης και περίπου 20.000 οπαδοί της ομάδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο τον καλωσόρισαν με τιμές… ήρωα.

Η μεταγραφή του “Ρόνι” στη Φλαμένγκο, άλλωστε, είναι η πιο δαπανηρή όλων των εποχών στη “χώρα του καφέ”, αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα εισπράττει περισσότερα από 600.000 δολάρια το μήνα, με ρήτρα για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει 238 εκατ. δολάρια.

Οι οπαδοί της Φλαμένγκο είχαν βγει στους δρόμους από το… πρωί και φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ροναλντίνιο, ενώ πολλοί από αυτούς φορούσαν μάσκες με το πρόσωπο του νέου σταρ της ομάδας τους. Όταν έφτασε η ώρα της παρουσίασης, ο Ροναλντίνιο ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που είχε φτιαχτεί, με την πρόεδρο της “Φλα”, Πατρίσια Αμορίμ, να φωνάζει γεμάτη ενθουσιασμό: “Ο Ροναλντίνιο είναι δικός μας”.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κόσμο και υποσχέθηκε να ανταποδώσει: “Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μου δείχνετε. Ελπίζω να σας την ανταποδώσω. Τώρα είμαι μαζί σας. Είμαι Μενγάο”, δήλωσε ο “Ρόνι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.