Στον δρόμο της επιστροφής ο Ντιόγκο

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο Λουίς Ντιόγκο, καθώς δεν υπολογίζεται από τη Φλαμένγκο.

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο Λουίς Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Φλαμένγκο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και όλα δείχνουν πως η καριέρα του στην συγκεκριμένη ομάδα έφτασε στο τέλος της.

Ο Ντιόγκο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Ο παίκτης δε θα ταξιδέψει στη Λοντρίνα, όπου θα γίνει η προετοιμασία της “Φλα” και θα παραμείνει στο Σάο Πάουλο, περιμένοντας τις εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής του στην Ελλάδα. Η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας φέρεται διατεθειμένη να μη καταβάλει τις 350 χιλιάδες ευρώ που προβλέπονται για τον δανεισμό του παίκτη έως τις 6 Ιανουαρίου και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να επιστρέψει άμεσα ο παίκτης στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στην FIFA προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του για τον παίκτη και να πιέσει την πλευρά της βραζιλιάνικης ομάδας για την καταβολή των δόσεων του ενοικίου που πληρώνει για τον παίκτη. Ήδη, ο Ολυμπιακός έχει εισπράξει 630 χιλιάδες ευρώ για τον δανεισμό του Ντιόγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.