H εθνική του 2023 βλέπει τον τελικό του 2004 (vid)

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του Τζαβέλλα, του Τσιμίκα και του Χατζηδιάκου όταν βλέπουν τον τελικό του 2004; Στο βίντεο που ετοίμασε η ΕΠΟ.

Έχουν περάσει πια 19 χρόνια από το ποδοσφαιρικό έπος του 2004, όταν η Εθνική Ελλάδος κόντρα στα προγνωστικά κατέκτησε το EURO της Πορτογαλίας. Αρκετοί από τους σημερινούς ποδοσφαιριστές ήταν αγέννητοι ή πολύ μικροί για να έχουν αναμνήσιεις. Κάποιοι άλλοι ήταν παιδιά που πανηγύριζαν για μια πρωτόγνωρη “έκρηξη” συναισθημάτων.

Η ΕΠΟ σε μια σειρά βίντεο μας έδειξε πως έζησαν τα ματς μέχρι τον τελικό οι Έλληνες διεθνείς και σήμερα, ανήμερα της επετείου του μεγάλου τελικού, μας δείχνει τις αντιδράσεις του Γιώργου Τζαβέλλα, του Παντελή Χαζτηδιάκου και του Κώστα Τσιμίκα όταν παρακολουθούν τον τελικό με την Πορτογαλία.

Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Τσιμίκας και Παντελής Χατζηδιάκος κλείνουν τον κύκλο της σειράς “Η Εθνική 2004 μέσα από τα μάτια της Εθνικής 2024”, σχολιάζοντας όσα θυμούνται, όσα ένιωσαν και όσα έμαθαν από τον τελικό του EURO 2004, στον οποίο η Ελλάδα νίκησε την Πορτογαλία 1-0 και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.