Θετικές εξελίξεις στο γηπεδικό

Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του γηπέδου της Βέροιας, αφού, όπως φαίνεται, η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν θα χρειαστεί να «ξενιτευτεί».

Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του γηπέδου της Βέροιας, αφού, όπως φαίνεται, η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν θα χρειαστεί να «ξενιτευτεί». Σύσκεψη για το θέμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όπου παρευρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Αρβανιτίδης, οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Γιάννης Βαρνάς και Νίκος Αρβανιτίδης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Βέροιας, Άρης Λαζαρίδης, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, η ΠΑΕ θα ετοιμάσει μελέτη για τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο γήπεδο, ώστε να πληροί τα κριτήρια για τη Σούπερ Λίγκα, και ύστερα θα πρέπει αυτή να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας αλλά και στο Περιφερειακό και να αποφασίσουν ποία έργα θα πραγματοποιήσει η κάθε αρχή.
Στο μεταξύ, υπήρξε αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία μετατέθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.