Serie Β: Ετοιμάζει βαλίτσες για Μπενεβέντο ο Γιορέντε

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Φερνάντο Γιορέντε, είναι έτοιμος να λάμψει με την παρουσία του στα Ιταλικά γήπεδα της Serie B

Ένας ακόμη πόλος έλξης για τον μαγικό κόσμο της Serie B. Ο Φερνάντο Γιορέντε, μετά την πλούσια καριέρα με την φανέλα των Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σεβίλλης, Γιουβέντους, Νάπολι, Ουντινέζε, Σουόνσι και Τότεναμ, συνεχίζει ακάθεκτος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο 36χρονος Ισπανός επιθετικός είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της Μπενεβέντο.
Η ομάδα της Νότιας Ιταλίας που υποβιβάστηκε πέρσι, ψάχνει για τον επιθετικό που θα κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης και αν μη τι άλλο ο Γιορέντε, έχει τις ικανότητες να ηγηθεί της προσπάθειας του Φάμπιο Καζέρτα και των παικτών του.

Οι αριθμοί άλλωστε “μιλάνε” από μόνοι τους, καθώς ο Γιορέντε κουβαλάει 285 συμμετοχές στο Ισπανικό πρωτάθλημα, με 88 γκολ στο ενεργητικό του και 27 ασίστ.

Στην Serie A, μετράει 100 συμμετοχές με 27 γκολ, ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ, όλα με την φανέλα της Γιουβέντους.

Μόλις 35 συμμετοχές έγραψε στην Premier League, περισσότερες (39) στο Champions League, ενώ φόρεσε 24 φορές την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Υπάρχουν σπουδαία ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά για τα οποία θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν πολλές ομάδες όχι μόνο της μικρότερης κατηγορίας, αλλά και από την Serie A, όπως για παράδειγμα ο Στάριτζ, ή ο Πελέ.

Παρ΄ όλα αυτά στην Μπενεβέντο πιστεύουν ότι ιδανική λύση είναι ο Φερνάντο Γιορέντε. Μέχρι το τέλος της ημέρας (οπότε και ολοκληρώνεται ο χρόνος των μεταγραφών στους ελεύθερους; ποδοσφαιριστές), ελπίζουν πως θα θα καταφέρουν να τον πείσουν να ντυθεί στα χρώματα της ομάδας τους και έτσι ένα ακόμη σημαντικό όνομα θα προστεθεί στην μακρά λίστα των “μεγάλων” που με την παρουσία τους στολίζουν τα γήπεδα της Serie B.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.