Κορυφή για Απόλλωνα, «εξάρα» για Ανόρθωση

Ρέινα και Σανγκόι σημείωσαν από ένα γκολ στο «ΓΣΖ», οδηγώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού σε νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλκή και στην πρωτιά του πρωταθλήματος Κύπρου, μ΄ ένα ματς περισσότερο από την ΑΕΛ.

Ρέινα και Σανγκόι σημείωσαν από ένα γκολ στο «ΓΣΖ», οδηγώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού σε νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλκή και στην πρωτιά του πρωταθλήματος Κύπρου, μ΄ ένα ματς περισσότερο από την ΑΕΛ.

Ο Ρέινα στο 32΄ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Σανγκόι στο 79΄, με πέναλτι, να διπλασιάζει τα γκολ του Απόλλωνα. Για την ομάδα της Λάρνακας μείωσε, στο 89΄, και διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Αναστασίου (1-2).

Με το αποτέλεσμα αυτό η λεμεσιανή ομάδα πέρασε πρώτη, μετά από 17 αγώνες έναντι 16 της ΑΕΛ, φτάνοντας τους 38 βαθμούς. Ήταν η δωδέκατη νίκη για τον Απόλλωνα, ενώ η Αλκή έμεινε τελευταία στη βαθμολογία χωρίς «τρίποντο» στο ενεργητικό της και με τα οικονομικά της προβλήματα να καθιστούν ανέφικτη, πλέον, την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο «Μακάρειο» η Ανόρθωση πέτυχε τη δέκατη νίκη της στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, με τον Γκονζάλο Γκαρσία να σημειώνει τέσσερα τέρματα και να οδηγεί στο ευρύ 6-1 την «Κυρία» στην έδρα της Δόξας. Ο Ισπανός βρήκε δίχτυα στο 14΄, στο 53΄, στο 78΄, στο 80΄, ενώ έδωσε την ασίστ στον Μπεν Σοσάν για το 0-4. Το 0-2 είχε σημειώσει ο Φοφανά στο 32΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λεάντρο, των γηπεδούχων, με πέναλτι στο 90΄.

Η Ανόρθωση έφτασε τους 33 πόντους, ενώ η Δόξα έμεινε στους 21. Τέλος, στο τρίτο ματς για τη 17η αγωνιστική η ΑΕΚ πέρασε από το «Τάσος Μάρκου», επικρατώντας με 1-0 του Παραλιμνίου. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Πιντάδο στο 40΄. Η ΕΝΠ έμεινε προτελευταία στη βαθμολογία, με μία, μόλις, νίκη ενεργητικό, ενώ η ΑΕΚ έφτασε στους 26 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.