Συνεχίστηκε η παράδοση

Η Γαλλία νίκησε 1-0 τη Βραζιλία στο Παρίσι με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά.

Η Γαλλία νίκησε 1-0 τη Βραζιλία στο Παρίσι με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά. Οι “μπλε” έχουν γίνει ο “κακός δαίμονας” της “σελεσάο”, που έχει να τους νικήσει από το 1992 και έκτοτε μετράει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 6 αναμετρήσεις.

Στο πιο δυνατό “τεστ” που θα μπορούσε να υποβάλει την ομάδα του, ο Λοράν Μπλαν παρέταξε την καλύτερη δυνατή 11άδα, ενώ και ο Μάνο Μενέζες χρησιμοποίησε μόνο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η Γαλλία είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, με κορυφαίο παίκτη της τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος στο 40′ κέρδισε την αποβολή του Ερνάνες, που τον ανέκοψε με ένα αντιαθλητικό τάκλιν.

Ο Μπενζεμά ήταν αυτός που πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης του “Σταντ Ντε Φρανς” στο 54′, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Μενέζ. Οι Βραζιλιάνοι “άγγιξαν” το γκολ στις καθυστερήσεις με τον Χουλκ, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

ΓΑΛΛΙΑ (Μπλαν): Γιορίς, Αμπνιτάλ, Σανιά, Μεξές, Ντιαμπί, Α. Ντιαρά, Μαλουντά, Γκουρκίφ (86′ Καμπαγιέ), Μ’ Βίλα (60′ Ντιαμπί), Μενέζ (69′ Ρεμί), Μπενζεμά (85′ Γκαμεϊρό)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Μενέζες): Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνιελ Άλβες, Αντρέ Σάντος, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίς, Ρενάτο Αουγκούστο (58′ Τζάντσον), Λούκας, Ερνάνες, Ελίας (89′ Αντρέ), Ρομπίνιο (70′ Σάντρο), Πάτο (85′ Χουλκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.