Πρέσλι: «Η Σκωτία θα νικήσει την Κύπρο»

Σίγουρος ότι η Εθνική Σκωτίας θα κερδίσει την Κύπρο στο προσεχές παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020 δήλωσε ο Στίβεν Πρέσλι.

Σίγουρος ότι η Εθνική Σκωτίας θα κερδίσει την Κύπρο στο προσεχές παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020 δήλωσε ο Στίβεν Πρέσλι.

Ο πρώην διεθνής Σκωτσέζος και νυν τεχνικός της Καρλάιλ, πέρασε από τον πάγκο της Πάφου το 2018 και όπως τόνισε, ενώ το κυπριακό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το σκωτσέζικο, δεν ισχύει το ίδιο για την Εθνική καθώς οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους.

«Απόλαυσα το πέρασμά μου από την Κύπρο, η ποιότητα του ποδοσφαίρου ήταν υψηλή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι οι κορυφαίες ομάδες δεν έχουν Κύπριους παίκτες. Υπάρχει κανονισμός σύμφωνα με τον οποίον τιμωρούνται με πρόστιμο αν δεν έχουν δύο γηγενείς στην ενδεκάδα, αλλά οι περισσότερες από τις κορυφαίες ομάδες προτιμούν να πληρώνουν το πρόστιμο. Υπάρχει τεράστιος αριθμός ξένων, κυρίως Λατινοαμερικανών. Αυτό προκαλεί μεγάλο προβλημα στην Εθνική και εξηγεί γιατί η Κύπρος δεν πηγαίνει τόσο καλά. Την έχω δει μερικές φορές και δεν είναι τόσο καλή. Στο τελευταίο μου παιχνίδι με την Πάφο είχαμε 11 διαφορετικές εθνικότητες και μόνο έναν Κύπριο. Περιμένω νίκη της Σκωτίας σε ένα γεμάτο ”Χάμπντεν Παρκ”. Βέβαια με την Εθνική Σκωτίας δεν μπορείς να πάρεις τίποτα ως δεδομένο», είπε ο Πρέσλι.

Η Σκωτία υποδέχεται την Κύπρο στις 8 Ιουνίου στη Γλασκώβη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, ματς στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων ο νέος προπονητής, Στιβ Κλαρκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.