Σόκαρε ο Λαγιούν: “Είχα καρκίνο”! (video)

Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο διεθνής Μεξικανός μπακ, Μιγκέλ Λαγιούν αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο και ότι βγήκε νικητής από αυτή τη "μάχη".

Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο διεθνής Μεξικανός μπακ, Μιγκέλ Λαγιούν αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο και ότι βγήκε νικητής από αυτή τη “μάχη”. Ο πρώην παίκτης της Πόρτο και της Σεβίλλης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media και τόνισε πως πλέον έχει θεραπευτεί. 

“Οι αμφιβολίες άρχισαν να υπάρχουν όταν φάνηκε πως δεν είναι κύστη, αλλά ένας όγκος. Όταν σου λένε τη λέξη όγκος και ότι μπορεί να είναι καρκίνος, τότε το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά. Η θεραπεία ήταν για κακοήθη όγκο, μιλάγαμε πλέον για καρκίνο, και στο τέλος της διάγνωσης πάρθηκε η απόφαση να αφαιρεθεί αυτός ο όγκος και ευχαριστώ τον Θεό μπορώ να πω ότι είχα καρκίνο αλλά πλέον έχω θεραπευτεί. Χθες βγήκε η τελευταία εξέταση και έμαθα ότι ο καρκίνος έχει αφαιρεθεί στο 100%. Τώρα απλά θα το παρακολουθώ για να μην επιστρέψει”, είπε ο Λαγιούν για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τη μεγάλη του νίκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.