Βλέπει μπαράζ η Ουγγαρία

Η Ουγγαρία με φοβερό γκολ του Στίμπερ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Φινλανδίας και έκανε σημαντικό βήμα τουλάχιστον για την κατάληψη της τρίτης θέσης του 6ου Ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στο Euro 2016.

Η Ουγγαρία με φοβερό γκολ του Στίμπερ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Φινλανδίας και έκανε σημαντικό βήμα τουλάχιστον για την κατάληψη της τρίτης θέσης του 6ου Ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στο Euro 2016.

Η ομάδα του Παλ Ντάρνταϊ, έχει πλέον 11 πόντους σε 6 ματς, κάτι που καθιστά ακόμα πιο κρίσιμο το ματς της Εθνικής Ελλάδος αργότερα στα Νησιά Φερόε, καθώς σε περίπτωση νίκης η «γαλανόλευκη» περνά τη Φινλανδία που έχει 4 πόντους και ελπίζει σε γκέλες των Μαγυάρων στη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, με σημαντικότερη φάση μία κεφαλιά – διώξιμο του Κάνταρ στο 40′ που παραλίγο να νικήσει τον τερματοφύλακά του.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, αλλά η Ουγγαρία ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία, όταν στο 56ο λεπτό ο Νέμεθ πλάσαρε αλλά ο Χάλστι έσωσε πάνω στη γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως κατάφεραν  να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο στο 82′, όταν μετά από μία εκτέλεση φάουλ, οι Φινλανδοί απομάκρυναν με κεφαλιά και ο Στίμπερ με έναν «κεραυνό» από το ύψος της περιοχής πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Φινλανδίας έμεινε ο παίκτης του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λοντ.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 0-1
Προκριματικά Euro 2016 – 6ος Όμιλος
Γκολ:
82′ Στίμπερ
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χράντετσκι, Μοϊσάντερ, Αρκίβουο, Χάλστι, Ράιταλα, Ερεμένκο, Χετεμάι, Σπαρβ, Μάτιλα (85′ Πογιάνπαλο), Χεμελέινεν, Πούκι (46′ Ρίσκι).
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραλι, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Γιούχαζ, Ντζουντζάκ (88′ Σιμόν), Τόζερ, 
Γκέρα, Στίμπερ, Πρίσκιν (46′ Νέμεθ), Σάλαϊ (77′ Νίκολιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.