«Θα επιστρέψει η Ελλάδα»

Ο Φερνάντο Σάντος δηλώνει λυπημένος από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016 όμως εκφράζει πίστη για την επιστροφή της στις επιτυχίες.

Ο Φερνάντο Σάντος δηλώνει λυπημένος από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016 όμως εκφράζει πίστη για την επιστροφή της στις επιτυχίες.

Ο μέχρι το Μουντιάλ του 2014 ομοσπονδιακός και νυν προπονητής της Πορτογαλίας, σχολίασε στο «Έθνος» τα κακά αποτελέσματα της «γαλανόλευκης» και τον επικείμενο αποκλεισμό από το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά τη δεύτερη ήττα από τα Νησιά Φερόε.

«Με λύπησε πολύ που είδα την εθνική ομάδα να χάνει πάλι. Η είδηση της δεύτερης ήττας από τα Νησιά Φερόε σίγουρα ήταν κάτι που δεν περίμενα και με εξέπληξε, καθότι θεωρούσα πως μετά την ήττα του πρώτου αγώνα τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα. Πραγματικά εκτιμούσα πως ήταν σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσει να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ όσον αφορά τον Σέρχιο Μαρκαριάν ανάφερε:

«Εκτιμώ τον κ. Μαρκαριάν, το έργο και την εμπειρία του. Αυτός ζει την ομάδα κάθε μέρα από κοντά και ξέρει καλύτερα τι πρέπει να γίνει ώστε η εθνική ομάδα να χτιστεί σε νέες βάσεις. Γνώμονας πρέπει να είναι η συμμετοχή στην επόμενη προκριματική φάση».

Τέλος, ο Σάντος έσπευσε να τονίσει πως οι Έλληνες φίλαθλοι πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην Εθνική:

«Μη σταματάτε ποτέ να πιστεύετε στις δυνατότητες της ομάδας. Σίγουρα η κατάσταση τώρα είναι δύσκολη, ωστόσο υπάρχουν στελέχη που τα γνωρίζω από τη συνεργασία μας, ικανά να βοηθήσουν για να ανατραπεί η κατάσταση. Πιστεύω ότι η εθνική ομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.