Γέπες: “Θα παίξουμε για τη νίκη”

Η Μίλαν υποδέχεται τη Ζενίτ για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και σε δηλώσεις του ο Μάριο Γέπες ξεκαθάρισε ότι θα τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας και θα παίξουν για τη νίκη.

Η Μίλαν υποδέχεται τη Ζενίτ για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και σε δηλώσεις του ο Μάριο Γέπες ξεκαθάρισε ότι θα τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας και θα παίξουν για τη νίκη.  

Αν και οι “ροσονέρι” είναι αδιάφοροι (έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση), σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Μάριο Γέπες, θέλουν να πάρουν τη νίκη, να τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας και να απαντήσουν στα όσα ακούγονται περί αδιαφορίας των Μιλανέζων σε αυτή την αναμέτρηση.

“Στο παιχνίδι με την Ζενίτ θα τιμήσουμε τη φανέλα της Μίλαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μπορεί να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, θέλουμε τη νίκη. Οι Ρώσοι έχουν μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και παρά το ότι ξεκίνησαν καλά δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Πλέον θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Για την ομάδα μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές”, ήταν τα λόγια του Γέπες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.