Ισοπαλία στο «Τσίρειο», κορυφή η ΑΕΚ

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία νίκησε -εστω και δύσκολα- τον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία νίκησε -εστω και δύσκολα- τον Ολυμπιακό.

Το ντεμπούτο του Τόνι Σαβέφσκι στον πάγκο της Ομόνοιας συνοδεύτηκε από ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ σε άλλο παιχνίδι η Ανόρθωση δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Αλκή. Πρώτη νίκη πέτυχε η ΕΝΠ.
 
Υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού, Τόνι Σαβέφσκι, η Ομόνοια κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ με τον Φρέντι, αλλά ο Μπεμπέ με εκτέλεση φάουλ στο 23′, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
 
ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Θεοφίλου, Καρλίτος, Ουόν, Τζούνιορ, Ντεντέ, Μπεμπέ, Μιγκέλ (75′ Νικολάου), Εντμάρ (82′ Σέρτζιο), Μοντέιρο, Βοού (70′ Κωνσταντίνου).
 
Ομόνοια (Τόνι Σαβέβσκι): Λεβίτα, Σκαραμοτσίνο, Σπούνγκιν, Παβίσεβιτς (46′ Αντράντε – 90′ Αγκουιάρ), Αλαμπί, Σοάρες, Λεάντρο, Ασίς, Χριστοφή, Φρέντι, Εφραίμ (70′ Αβραάμ).
 
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η ΑΕ Κιτίον μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Ολυμπιακό Λευκωσίας. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με σκόρερ τον Δημητρίου.
 
ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Χαϊμοφ, Δημητρίου, Καταλά, Μουρίγιο, Ντε Κλερ, Φαν Ντάικ, Μαραγκός (66′ Ντα Σίλβα), Πάλιτς, Γκαμπιλόντο (66′ Παύλου), Νακατατζίμα (74′ Μάτσι), Πιντάδο.
 
Ολυμπιακός (Ρένος Δημητριάδης):
Κάπσα, Τιάγκο, Νικολάου, Ντε Πίνα, Ντουάρτε, Μέρσιο, Ρότενμπεργκ (72′ Πολυκάρπου), Σωτηρίου, Κάστρο, Τσιντί (74′ Πελαγίας), Ενρίκε (82′ Σεσίνια).
 
Η Ανόρθωση νίκησε έυκολα με 3-0 την Αλκή (αγωνίστηκε από το 40′ με δέκα παίκτες), σε ένα παιχνίδι που επικράτησε κλίμα συγκίνησης για τον Μποαβεντούρα. Ο εν λόγω παίκτης αναγκάστηκε να τερματίσει την καριέρα του, λόγω προβλήματος στην καρδιά και οι οπαδοί τόσο της Ανόρθωσης όσο και της Αλκής σήκωσαν πανό που έγραφαν «είμαστε όλοι μια οικογένεια» και «Μπόα γερά». Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν ο Σπαντάτσιο στο 34′ και στο 76′ και ο Ρέζεκ στο 59′.
 
Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Βαλβέρδε, Αντιτς, Πάουλο Ζόρζε, Ιλιτς, Σιέλης (74′ Λαμπάν), Νταν Αλέξα, Σκοπελίτης, Σπαντάτσιο (77′ Οχαγιόν), Κάλβο, Λαβόρδε (65′ Οκκάς), Ρέζεκ.
 
Αλκή (Κώστας Καϊάφας):
Γιωργαλλίδης, Μπάρτσε, Σανταμαρία, Τσιρίλο, Ντενς (23′ Βασκοντσέλος), Ασπας, Μπακάλ (46′ Καπιλότο), Καφού, Φούσκο, Κασέκε, Σίντνεί (74′ Ιντάλγκο).
 
Τέλος, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΕΝΠ με το 1-0 επί της Δόξας, το οποίο σημειώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιλάζες τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.