Είπε «αντίο» ο Ταμούδο

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο θρύλος της Εσπανιόλ και της εθνικής Ισπανίας Ραούλ Ταμούδο.

Ο 37χρονος επιθετικός πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του στη γενέτειρά του Καταλωνία και στη δεύτερη κατηγορία με τη Σαμπαντέλ. Έχασε όμως μεγάλο μέρος της περυσινής σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο και φέτος δεν θα υπολογιζόταν στα πλάνα της ομάδας.
 
«Πάντα αναρωτιόμουν αν θα ήταν δύσκολο να ανακοινώσω το τέλος της καριέρας μου ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή και τώρα ξέρω ότι είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα», έγραψε σε ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε η «Marca».
 
«Αυτή η στιγμή έρχεται για όλους, αλλά, ειλικρινά, δεν έχω παράπονο, αφού απόλαύσα και την καριέρα μου και το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο μπορούσα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του προπονητές που με καθοδήγησαν και με βοήθησαν να εξελιχθώ ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Επίσης όλους τους συμπαίκτες μου για τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί», συμπλήρωσε.
 
Ο Ταμούδο ολοκληρώνει την καριέρα του ως κορυφαίος σκόρερ της Εσπανιόλ, με 140 γκολ σε 387 επίσημες εμφανίσεις και με διψήφιο αριθμό τερμάτων σε 10 από τις 14 σεζόν του στην πρώτη ομάδα της.
 
Μετρά επίσης πέντε γκολ σε 13 συμμετοχές με την Ισπανία από το 2000 ως το 2007 και, εκτός από την Εσπανιόλ και τη Σαμπαντέλ, αγωνίστηκε σε Αλαβές, Γεΐδα, Σοσιεδάδ, Πατσούκα και Ράγιο Βαγιεκάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.