Νίκη στο 94′ και βλέψεις τίτλου ο ΑΠΟΕΛ

Χρειάστηκε να φθάσει το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και η τελευταία φάση του αγώνα για να πάρει ο ΑΠΟΕΛ τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Χρειάστηκε να φθάσει το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και η τελευταία φάση του αγώνα για να πάρει ο ΑΠΟΕΛ τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν καλύτεροι στο δεύερο μέρος, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, εκτός από αυτή στο 94′ με σκόρερ τον Τροχόφσκι.
 
Με τους τρεις βαθμούς που πήρε η φετινή έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ έφθυασε στο -2 από τη σημερινή του αντίπαλο δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στα πλέι οφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ είχε δοκάρι με τον Μπεμπέ στο 16′, και ο ΑΠΟΕΛ με τον Αλεξάνδρου στο 68′.
 
ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Χιώτης, Ζόρζε, Κακά (77′ Σολάρι), Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα, Πίντο, Μοράις, Μαρσίνιο, Χαραλαμπίδης (53′ Τρισκόφσκι), Μαντούκα (62′ Αλεξάνδρου), Αΐλτον.
 
ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Καρλίτος, Νίλσον, Ουόν, Τζούνιορ, Νικολάου, Μπεμπέ, Σίλας (79′ Ελευθερίου), Τζιλμπέρτο (60′ Εντμάρ), Καφού, Βοού (70′ Ντίξον).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.