Λεονίδης για Ηρακλή: “Τα θέλω όλα”

Ο Διονύσης Λεονίδης, ο ομογενής επιχειρηματίας, σε δηλώσεις που έκανε είπε ότι πλέον δεν ενδιαφέρεται μόνο για το βόλεϊ αλλά τον ενδιαφέρει μια γενικότερη επένδυση στον Ηρακλή

Ο Διονύσης Λεονίδης, ο ομογενής επιχειρηματίας που έχει εκφράσει, δημοσίως, την πρόθεσή του να επενδύσει στον Ηρακλή έκανε νέες δηλώσεις και σε αυτές είπε ότι πλέον δεν τον ενδιαφέρει μόνο το βόλεϊ αλλά μια γενικότερη επένδυση στον Ηρακλή, σε όλα τα τμήματα

Όπως είναι γνωστό, αρχικά, ο Λεονίδης είπε ότι ενδιαφέρεται να μπει στο βόλεϊ και έχει κάνει -εδώ και περίπου δύο μήνες- συζήτηση για αυτό.

Τότε είχε επίσης πει ότι θα δει στη συνέχεια αν θέλει να επενδύσει και σε άλλα τμήματα όπως π.χ. με το ποδόσφαιρο ή αν θα θελήσει να κάνει επένδυση και στον Ερασιτέχνη Ηρακλή με τις εκτάσεις που έχει. 

Πλέον, ο ομογενής επιχειρηματίας που βρίσκεται στη Ρωσία είπε ότι στις προθέσεις του είναι να επεκτείνει την επένδυση.

Μιλώντας στην TV-100 και στην εκπομπή “Sport Report” είπε ότι ενδιαφέρεται για όλα τα τμήματα. Και μεταξύ άλλων, είπε ότι τον ενδιαφέρει να κάνει στη Θεσσαλονίκη ένα γήπεδο για πολεμικές τέχνες μιας και με τις πολεμικές τέχνες ασχολείται εδώ και χρόνια. 

Ο Λεονίδης επιχειρηματικά είναι ιδρυτής–εταίρος του ομίλου «DIA-Capital group», κατασκευαστική εταιρεία και ασχολείται με εξαγωγές μετάλλου και σίτου.

Ενδιαφέρομαι να τα πάρω όλα μαζί”, είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε αναφερόμενος και στο ποδόσφαιρο, εκτός από το βόλεϊ. Κάποια στιγμή είπε επίσης ότι του τηλεφώνησαν από το πόλο. Αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που μπορεί να δείξει για το μπάσκετ και για ρωτήθηκε για να το αν έχει μιλήσει με τον Δρακόπουλο.

Η απάντηση ήταν ότι δεν έχει μιλήσει και ότι θα θελήσει να το κάνει στο προσεχές διάστημα.

Οταν θα ανοίξουν οι πτήσεις και θα έρθω στη Θεσσαλονίκη θα τα πούμε όλα από κοντά με τους ανθρώπους του Ηρακλή”, είπε ακόμη και πρόσθεσε ότι θέλει να μιλήσει και με τους φιλάθλους όταν έρθει στη Θεσσαλονίκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.