Βικτόρια Πλζεν: Drive In, μπάλα, μπύρα και ”διπλό” (pics)

Φίλαθλοι της τσέχικης ομάδας παρακολούθησαν την αγαπημένης τους ομάδα σε γιγαντοοθόνη κόντρα στη Σπάρτα Πράγας (1-2) και έκαναν στη νύχτα μέρα.

Φίλαθλοι της τσέχικης ομάδας παρακολούθησαν την αγαπημένης τους ομάδα σε γιγαντοοθόνη κόντρα στη Σπάρτα Πράγας και έκαναν στη νύχτα μέρα. Το πρωτάθλημα στη Τσεχία ξεκίνησε και η Πλζεν πήρε σημαντικό διπλό (1-2) για την 25η αγωνιστική με τα γκολ των Κάλβατς (0-1, 26′) και Μπογκέλ (0-2, 52′), το μόνο που κατόρθωσε η Σπάρτα ήταν να μειώσει διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με τον Μόμπεργκ – Κάρλσον (1-2, 87′). Η Βικτόρια Πλζεν στην 2η θέση του πίνακα (53β.) πίσω από την Σλάβια Πράγας που απολαμβάνει τη κορυφή (61β.) Η Σπάρτα Πράγας έμεινε στην 9η θέση με 55 βαθμούς.

Οι Τσέχοι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου για να δουν από κοντά την αναμέτρηση της Βικτόρια Πλζεν με τη Σπάρτα Πράγας και αποφάσισαν να στήσουν μια μεγάλη οθόνη και όλοι μαζί να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσα από αυτοκίνητά τους (drive in) ή έξω από αυτά δημιουργώντας όλοι ατμόσφαιρα γηπέδου…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.