Πρωταθλήτρια στο Καμερούν η PWD Μπαμέντα

Ο τίτλος για τη σεζόν 2019/2020, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας την Τρίτη (12/05) δόθηκε στην PWD Μπαμέντα.

Ο τίτλος για τη σεζόν 2019/2020, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας την Τρίτη (12/05) δόθηκε στην PWD Μπαμέντα. Το Καμερούν είναι η 8η χώρα της Αφρικής, που εγκαταλείπει το σχέδιο επανέναρξης της σεζόν, μετά τις επιπτώσεις που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού.

Η Μπαμέντα είχε προβάδισμα μόλις ενός βαθμού από την Κότον Σπορ, με ένα ματς λιγότερο, όταν διακόπηκε αρχικά το πρωτάθλημα στα μέσα Μαρτίου, ενώ απέμεναν έξι αγωνιστικές για τη λήξη του.
Είναι ένας πρώτος τίτλος για τον σύλλογο από τη βορειοδυτική πλευρά της χώρας, η οποία μετά από αυτό προκρίθηκε στο επερχόμενο Champions League Αφρικής.

Καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί από την κορυφαία κατηγορία, όπως πρόσθεσε η ομοσπονδία, αλλά οι δύο πρώτες ομάδες της 2ης κατηγορίας ανεβαίνουν στην πρώτη, σε ένα διευρυμένο πρωτάθλημα 20 ομάδων την επόμενη σεζόν.
Τα πρωταθλήματα στην Αγκόλα, τη Μπουρκίνα Φάσο, το Κονγκό, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Κένυα, τον Μαυρίκιο και τον Νίγηρα έχουν ήδη ακυρωθεί για το υπόλοιπο της περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.