Πρόκριση Ισπανίας, παίζεται η 2η θέση (video)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έφυγε από τη Σουηδία η Ισπανία, ο οποίος όμως αποδείχθηκε αρκετό για τους Ίβηρες ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020.

Πρόκριση της Ισπανίας στις καθυστερήσεις

Μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο και με λίγες καλές στιγμές στην αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ισπανία και με τους Ίβηρες να απειλούν σε δύο περιπτώσεις σε αυτό το διάστημα με ισάριθμες επεμβάσεις του Όλσεν.
Οι Σκανδιναβοί πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι στο 50ο λεπτό με τον Μάρκους Μπεργκ να νικά τον Ντε Χέα. Ο Ροντρίγκο κατάφερε να ισοφαρίσει διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα μετά την ασίστ του Φαμπιάν Ρουίθ. Οι Ισπανοί προκρίθηκαν στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Το ντεμπούτο του με την Εθνική Ισπανίας έκανε ο Μορένο.

Σουηδία: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Μπένγκτσον, Λάρσον, Έκνταλ (83’ Σβένσον), Μπεργκ (90+3’ Άντερσον), Φόρσμπεργκ, Όλσον, Κουάισον.

Ισπανία:Ντε Χέα (60’ Κεπά), Καρβαχάλ, Αλμπιόλ, Μαρτίνεθ, Σεμπάγιος, Μορένο, Αλκάνταρα, Μπερνάτ, Ρόντρι, Ρουίθ, Ογιαρθάμπαλ.




Κράτησε την παράδοση η Νορβηγία

Στο Βουκουρέστι η Ρουμανία υποδέχθηκε τη Νορβηγία με τις ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό (σκορ 2-2) στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Σημαντικότατη στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Πούσκας να εκτελεί πέναλτι στο 52ο λεπτό και τον τερματοφύλακα των Νορβηγών να του αρνείται το προβάδισμα.
Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με τον Μίστριτσα στο 61΄και ήταν πολύ κοντά στην πρώτη νίκη τους απέναντι στην Νορβηγία μετά το 1986. Αυτός που τους χάλασε τα σχέδια ήταν ο Σόρλοτ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το 1-1 και κρατώντας τη Νορβηγία αήττητη στα τελευταία 7 ραντεβού με τους Ρουμάνους.

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Μπένζαρ, Ρους, Νεντεκλέρου, Στάνσιου, Πούσκας (63’ Αντόνε), Μπάνκου, Άντον (84’ Μπορντεάνου),  Ντικ, Μάριν, Μίτριτσα (78’ Νίστορ).

Νορβηγία: ΓΙάρσταϊν, Αλεσάμι, Άγιερ, Χόβλαντ, Κινγκ, Γιοχάνσε, Ελ Αμπντελαουί, Όντεγκααρντ, Χένρικσεν (81’ Νόρμαν), Σελνάες (Γιόνσεν), Μπέργκε.


Ένα γκολ έκανε τη διαφορά στα Φερόε

Η Μάλτα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε απειλή για την εστία των γηπεδούχων χωρίς όμως να βρει στόχο.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν πρώτοι το γκολ με τον Μπάλντβινσον στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης και κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε πετυχαίνοντας την 5η νίκη τους απέναντι στη Μάλτα σε 8 αναμετρήσεις.

Φερόε: Νίλσεν, Ντάβιντσεν, Γκρέγκερσεν, Βάτσνταλ, Χάνσον, Χέντρικσον, Βάνταμαρ, Μπάλβιντσον, Έντμουντσον (90+4’ Έγκιλσον), Μπιάρταλι, Ντάνιελσεν.

Μάλτα: Μπονέλο, Μποργκ, Άγκιους, Γκρεχ, ΕμΜπονγκ, Φένες, Μίφσουντ, Νουόκο, Ρ. Μούσατ, Βέλα, Ζ. Μούσκατ (87’ Ζεράφα).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Ισπανία 20
Σουηδία 15
Ρουμανία 14
Νορβηγία 11
Φερόε 3
Μάλτα 3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.