Δεν άκουσε τίποτα ο Μπαλάκοφ

Ο Κράσιμιρ Μπαλάκοφ υποστήριξε πως δεν άκουσε κανένα ρατσιστικό σύνθημα από την πλευρά των Βούλγαρων φιλάθλων στην αναμέτρηση με την Αγγλία, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020.

Ο Κράσιμιρ Μπαλάκοφ υποστήριξε πως δεν άκουσε κανένα ρατσιστικό σύνθημα από την πλευρά των Βούλγαρων φιλάθλων στην αναμέτρηση με την Αγγλία, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020. Η αναμέτρηση διακόπηκε δυο φορές, λόγω των συνθημάτων και των ναζιστικών χαιρετισμών από την πλευρά των Βούλγαρων. Ο Μπαλάκοφ υποστήριξε πως οι Άγγλοι ήταν αυτοί που αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο της χώρας του.

Χαρακτηριστικά, ο Βούλγαρος τεχνικός δήλωσε μετά την ήττα 6-0 της ομάδας του: “Προσωπικά δεν άκουσα αυτά τα συνθήματα που λέτε. Είδα πως ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι υπήρχε απαράδεκτη συμπεριφορά όχι μόνο από τους Βούλγαρους, αλλά και από τους Άγγλους που αποδοκίμαζαν στον ύμνο μας και έβριζαν με χυδαία λόγια τους οπαδούς μας. Δεν έχει σημειωθεί ποτέ ρατσιστικό συμβάν σε παιχνίδι μας. Αν υπήρξαν τέτοιες συμπεριφορές, πραγματικά ζητώ συγγνώμη και λυπάμαι πολύ. Κανείς μας δεν θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.