Οι επίσημες ενδεκάδες για το Φινλανδία-Ελλάδα

Με βασικό τον Βρουσάι σε ρόλο "δέκα", τους Κουρμπέλη-Μπουχαλάκη στο κέντρο και τον Μπάρκα στο τέρμα ξεκινά η Ελλάδα. Ίδια εντεκάδα με πέρσι η Φινλανδία!

Ο Τζον Φαντ Σχιπ έχει επιλέξει να τοποθετήσει στην αρχική ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις και την οποία δεν την είχε δουλέψει στις τρεις προπονήσεις που είχε την ευκαιρία να κάνει με τους παίκτες του.

Αποστολη Τάμπερε – Αποστόλης Λάμπος

Ο Ολλανδός κόουτς επέλεξε να αφήσει εκτός τους Ζέκα και Σάμαρη, επιλέγοντας τον Βρουσάι ως δεκάρι, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπάρκας, όπως ανακοίνωσε στους παίκτες του λίγο μετά τον πρωινό περίπατο που έκανε η ομάδα στο Τάμπερε.

Στο κέντρο του γηπέδου τον δύσκολο ρόλο να βρεθούν απέναντι στους Σπαρβ και Καμαρά θα αναλάβουν οι Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης.



Αναλυτικά οι επιλογές του: Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης – Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης δεκάρι ο Βρουσάι, δεξιά ο Κολοβός, αριστερά ο Μασούρας και κορυφή ο Κουλούρης.

Σε σχέση με τον περσινό αγώνα στο ιδιο γήπεδο μόνον οι Μπάρκας, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς είναι στο αρχικό σχήμα. 

Σε ότι έχει να κάνει με την Εθνική Φινλανδίας, ο Μάρκου Κάνερβα έχει επιλέξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει και στο περσινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες όταν είχε επικρατήσει με σκορ 2-0.

Η σύνθεση της Φινλανδίας: Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Σόιρι, Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν, Ραϊτάλα, Πούκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.