Βασιλείου: «Να επανδρώσουμε την πρώτη ομάδα»

Όλα όσα σημείωσε ο τεχνικός των «Βυσσινί» μιλώντας μετά τον ημιτελικό κόντρα στον «Δικέφαλο» αποκλειστικά στα κανάλια «NOVASPORTS» και τον Αποστόλη Λάμπο

Η επιστροφή της ΑΕΛ σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αναπτυξιακό επίπεδο είναι γεγονός και πιστοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη δεύτερη – διαδοχική – παρουσία της Κ17 στην τελική φάση του Πρωταθλήματος.

Μια σκληρή δουλειά με επιμονή και συνέπεια που φέρει την υπογραφή των Γιάννη Βασιλείου – Κώστα Νεμπεγλέρα. Ο πρώτος εκ των δύο ήταν αυτός που λίγο μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη που πήρε, συγχαρητήρια και στις άλλες δύο ομάδες που μετέχουν στο Final Four (σ.σ. Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό). Για μας είναι μεγάλη τιμή, γίνεται μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από πέρυσι, με προγραμματισμό, με παιδιά τα οποία είναι από την περιοχή, να οργανώσουμε τις Ακαδημίες. Το δείξαμε και πέρσι, για μας είναι μεγάλη προσπάθεια για να μπορούμε να συμμετέχουμε σε Final Four. Η εξέλιξη είναι μέρα με τη μέρα, ο στόχος είναι μέσα από τις υποδομές να επανδρώσουμε την πρώτη ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να περάσει στα παιδιά: «Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις γιατί μέσα από αυτήν τη διαδικασία αποκτούν εμπειρίες. Αυτό το κομμάτι πρέπει να το μάθουν να το διαχειρίζονται. Ο στόχος είναι η εξέλιξη αυτών των παιδιών. Το αποτέλεσμα ναι, βέβαια… μπορεί να περνάει σε δεύτερη μοίρα αλλά πάντα όταν μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κοιτάμε να κερδίσουμε, κοιτάμε να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα θεωρώ ό,τι ήμασταν καλοί. Ατυχήσαμε και δεχτήκαμε ένα τέρμα στην αρχή. Κοιτάξαμε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα ίσα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, εκεί πάνω, κόντρα στη ροή του αγώνα, δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα κι εκεί κρίθηκαν όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.