Ισπανία-Βραζιλία 3-3: Φιλικό σαν επίσημο, με 6 γκολ, νεύρα και πολλές φάσεις (highlights)

Η Ισπανία προηγήθηκε 2-0 ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά η Βραζιλία είχε τον τρόπο να φύγει αήττητη από το Μπερναμπέου, με χορταστική ισοπαλία 3-3.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά από το ξεκίνημα και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην Βραζιλία που δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει μπάλα. Στο 12′ ο Γιαμάλ κέρδισε το πέναλτι που έκανε γκολ ο Ρόντρι ανοίγοντας το σκορ.

Οι Ισπανοί είχαν κι άλλες φάσεις με τους εξαιρετικούς στο πρώτο μέρος Γουίλιαμς και Γιαμάλ, ενώ η Βραζιλία απείλησε μία φορά στο 17′ με τον Βινίσιους. Στο 36′ ο Όλμο έκανε σμπαράλια την άμυνα των φιλοξενούμενων και με φανταστικό τρόπο έκανε το 2-0.

Κι ενώ ο Σιμόν ήταν απλός θεατής με ένα δικό του λάθος έβαλε την Βραζιλία στο ματς καθώς έδωσε την μπάλα στον Ροντρίγκο που είπε ευχαριστώ και μείωσε σε 2-1. Η Σελεσάο έκανε 3 αλλαγές στο ημίχρονο που βελτίωσαν τα πράγματα και βρήκε την ισοφάριση με τον Έντρικ που ήρθε από τον πάγκο και σούταρε με δύναμη για το 2-2 στο 50′.

Ο Όλμο και ο Ρουίζ είχαν από 2 καλές στιγμές με τον Καρβαχάλ να κερδίζει πέναλτι στο 87′ για να δώσει την ευκαιρία στον Ρόντρι να γράψει το 3-2. Το τελικό 3-3 θα έρθει πάλι με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαλένο από τον Καρβαχάλ και έκανε γκολ ο Πακετά στο 6ο των καθυστερήσεων


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.