Γκενκ-Σταντάρ Λιέγης 1-0: Πλησιάζει τα πλέι οφ (highlights)

Πολύτιμη νίκη που την φέρνει στην 5η θέση πέτυχε η Γκενκ, απέναντι στην ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά Σταντάρ Λιέγης, σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική στο Βέλγιο.

Τώρα η ομάδα του Βάουτερ Φράνκεν, χρειάζεται νίκη επί της Βέστερλο εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, για να συμμετάσχει στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Στο κατάμεστο “Κεχάγκα Αρένα”, η Γκενκ είχε την ευκαρλια να πα΄ρει σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, όταν είχε 11 τελικές, με σημαντικότερη ευκαιρία το δοκάρι του Αροκοντάρε στο 43ο λεπτό. Στην μοναδική φάση της σε αυτό το διάστημα, η Σταντάρ λιέγης βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, όταν στις καθυστερήσεις, μετά από κόρνερ του Καγουάμπε και άστοχη έξοδο του Φάντεφορντ, ο Γεμπόα έκανε το γυριστό σουτ, αλλά απομάκρυνε εντυπωσιακά με κεφαλιά πάνω στη γραμμή ο Ελ Ουαντί.

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στιον αγώνα ο Ελ Χατζ και ήταν τελικά αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα στο 51ο λεπτό με κοντινό σουτ. Η Σταντάρ Λιέγης παρέμεινε για 12ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη και προετοιμάζεται για τα πλέι οφ με έπαθλο, ένα εισιτήριο για τις ευρωπαΪκές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.