Κλαμπ Μπριζ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-1: Απόρθητο το “Γιάν Μπρέιντελ” (highlights)

Το γκολ του Ματσίντα στις καθυστερήσεις, έδωσε ελπίδες στη Σεν Ζιλουαζ ενόψει της ρεβάνς, στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, η οποία παρέμεινε για 20ο παιχνίδι αήττητη στο γήπεδο της την εφετινή περίοδο.

Το γρήγορο γκολ της Μπριζ, της επέτρεψε να ελέγξει τον ρυθμό, καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κια με καλή ανασταλτική λειτουργία κράτησε μακριά τους φιλοξενούμενους, μία πολύ επιθετική ομάδα, από τη δημιούργια φάσεων μπροστά στην εστία του Μινιολέ. Το γκολ του Σκοβ-Όλσεν στο 10ο λεπτό, προϊόν συνεργασίας με τον Γιούτγκλα, άλλαξε τις ισορροπίες και η Σεν Ζιλουάζ έμεινε μακριά από τον καλό και γρήγορο ρυθμό της.

Στην επανάληψη, πάλι αιφνιδιάστηκε η ομάδα του Μπλέσιν και δέχτηκε το 2-0, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Αυτή τη φορά ασίστ του Σκοβ-όλσεν για τον Γιούτγκλα, οι δυο τους άλλαξαν ρόλους για αν έρθει το 2ο γκολ. Ακίνδυνη επιθετικά η Σεν Ζιλουάζ λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με το σουτ μέσα από την περιοχή του Ματσίντα, ο Ιάπωνας που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.