Υψηλές «θερμοκρασίες» ενόψει των υπερ-ατλαντικών μπαράζ! (video)

Όσο και να χαρακτηρίζονται αμφίρροπα τα μπαράζ στην Ευρωπαϊκή ζώνη για τέσσερις θέσεις στα τελικά του Μουντιάλ, τα άλλα δύο εισιτήρια που θα προκύψουν από αγώνες κατάταξης ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών ηπείρων τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας για διαφορετικούς λόγους!

Όσο και να χαρακτηρίζονται αμφίρροπα τα μπαράζ στην Ευρωπαϊκή ζώνη για τέσσερις θέσεις στα τελικά του Μουντιάλ, τα άλλα δύο εισιτήρια που θα προκύψουν από αγώνες κατάταξης ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών ηπείρων τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας για διαφορετικούς λόγους!
Εύλογα, κρίνονται ως πιο επίπονες οι συγκεκριμένες διαδικασίες αν σκεφτεί κανείς πως το Περού με την Νέα Ζηλανδία και η Ονδούρα με την Αυστραλία θα αναγκαστούν να δώσουν τόσο κρίσιμους αγώνες μέσα σε πέντε μέρες κάνοντας πολύωρα αεροπορικά ταξίδια κι αλλάζοντας μεγάλες γεωγραφικές ζώνες!
Κόντρα στη Νέα Ζηλανδία του «δικού» μας Τζημόπουλου, το Περού καλείται τις τελευταίες ώρες να ξεπεράσει ένα σοβαρό επιθετικό πρόβλημα αφού ο 33χρονος Γκερέϊρο είναι εκτός πλάνων καθώς έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο αντι-ντόπιγκ (έχοντας κάνει χρήση κοκαίνης) αν και ο φορ της Φλαμέγκο προσπαθεί να αποδείξει πως ήπιε ένα τσάϊ εμπλουτισμένο με φύλλα κόκας!
Την θέση του διεκδικούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πάρει ένας εκ των Φαρφάν ή Ρουϊντίας.
Ο κόσμος κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα, ψυχολογικά, προκειμένου αυτή να διατηρήσει τον χαρακτήρα του φαβορί.
Κατά την αναχώρηση της ομάδας από τη Λίμα, για το ματς που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γουέλινγκστον της Ωκεανίας, στήθηκε ένα μικρό πάρτι έτσι ώστε να μείνει ψηλά το ηθικό. Οι παρευρισκόμενοι, μάλλον το κατάφεραν έτσι όπως έχουν κάνει το γύρο του κόσμου οι εικόνες από άνδρες και γυναίκες οπαδούς της εθνικής ομάδας.
Πολύ πιο αμφίρροπες χαρακτηρίζονται οι αναμετρήσεις της Αυστραλίας με την Ονδούρα κι όχι μόνον λόγω των αμφιβολιών για την συμμετοχή στα ματς του έμπειρου Τιμ Κέϊχιλ λόγω ενοχλήσεων. 
Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής γίνεται το πρώτο ματς στην πόλη Σαν Πέδρο Σούλα η οποία βρίσκεται στη λίστα με τις πιο επικίνδυνες στον πλανήτη καθώς καταγράφονται τα τελευταία χρόνια 112 ανθρωποκτονίες αλλά 100 χιλιάδες κατοίκους
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας σε συνεργασία με την ΦΙΦΑ ζήτησαν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας και οι τοπικές αστυνομικές αρχές υπόσχονται ισχυρή προστασία από 1200 (!!) ένοπλους κατά τη διάρκεια της παραμονής των Αυστραλών στην 2η μεγαλύτερη πόλη της χώρας της κεντρικής Αμερικής! 

Δείτε το σχετικό video:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.