Σέλτικ: Ανακοίνωσε τον Πάλμα

Η Σέλτικ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Πάλμα-Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Άρη αλλά και του προπονητή Μπρένταν Ρότζερς

Η Σέλτικ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Πάλμα. Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Σκωτίας υπάρχουν δηλώσεις του πρώην παίκτη του Άρη αλλά και του προπονητή, Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Πάλμα είπε: “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με τα σημερινά νέα. Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και τιμή μου που ανακοινώθηκα ως παίκτης της Σέλτικ. Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου, ενός συλλόγου που γνωρίζω ως ένα από τα σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι η Σέλτικ στοχεύει πάντα να παίζει ποδόσφαιρο με τον σωστό τρόπο, μια ομάδα που διασκεδάζει και έχει μια γενεαλογία νικών και επιτυχιών, και αυτό είναι που θέλω να γίνω μέρος.

Μίλησα με τον προπονητή και ανυπομονώ πραγματικά να πάω μαζί του και τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω το ταξίδι μου με έναν τόσο λαμπρό σύλλογο. Έχω ήδη λάβει τόσα πολλά μηνύματα υποστήριξης και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς μας για την υποδοχή που μου έγινε. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς της Σέλτικ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω στους οπαδούς μας καλό ποδόσφαιρο και μερικές καλές στιγμές».

Ο προπονητής της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που φέρνουμε τον Λουίς στον σύλλογο. Είναι ένας παίκτης που είχε πολλές επιλογές, αλλά, φυσικά, είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε να έρθει στη Σέλτικ, μια ευκαιρία που πραγματικά τον ενθουσιάζει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε ελπίζουμε να είναι πολύ καλός για την ομάδα. Ο Λουίς έχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο μέχρι στιγμής, παίζοντας πολλά παιχνίδια και κατακτώντας διεθνή αναγνώριση, αλλά ξέρω επίσης ότι είναι φιλόδοξος να βελτιωθεί και να συνεχίσει την εξέλιξή του μαζί μας. Ανυπομονούμε να ενταχθεί ο Λουίς με την ομάδα και να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του”.

Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.