Μπακασέτας: «Η κατάθλιψη δε θα έπρεπε να είναι ταμπού» (pic, vid)

O Τάσος Μπακασέτας έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για την κατάθλιψη αλλά και το βραβείο του καλύτερου Έλληνα παίκτη του εξωτερικού που πήρε από τον ΠΣΑΠΠ.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του ως ο καλύτερος Έλληνας παίκτης του εξωτερικού στην 41η γιορτή του ΠΣΑΠΠ ο Τάσος Μπακασέτας έκανε μια αποκάλυψη.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μίλησε για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε. Ο σταρ της Τράμπζονσπορ έκανε ένα ποστάρισμα στα social media και ευχαρίστησε την οικογένεια του, η οποία είναι πάντα δίπλα του.

«Λένε πως η διαδρομή μας είναι αυτή που ασυναίσθητα μας διαμορφώνει. Νιώθω, λοιπόν, πραγματικά ευγνώμων για ό,τι λάθος ή σωστό με οδήγησε σήμερα εδώ. Να έχω ψηφιστεί από τους πρώην συμπαίκτες κι αντιπάλους μου ως ο Καλύτερος Έλληνας Παίκτης του εξωτερικού. Είναι μεγάλη μου τιμή.

Η μεγαλύτερη προσωπική νίκη, όμως, είναι να βρεις τον εαυτό σου. Μια επίπονη διαδικασία στην οποία καλείσαι να πιστέψεις στη δύναμή σου ακόμα κι όταν σε κυριεύουν οι μεγαλύτερες φοβίες σου. Μια συνεχής εσωτερική πάλη με την ανασφάλεια, τον εγωισμό, το στρες, τις απαιτήσεις.

Η κατάθλιψη δεν (θα έπρεπε να) είναι ταμπού. Είναι μια πραγματικότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος ή έχει τον απόλυτο έλεγχο. Προφανώς ούτε εμείς που απλώς παίζουμε ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε, λοιπόν, με ειλικρίνεια ν’ αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να σταθούμε με πράξεις δίπλα σε όποιον το αντιμετωπίζει. Να βοηθήσουμε.

Και τότε θα μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτό που τόσο αγαπάμε και ορίζει τις ζωές μας. Το ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Οφείλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου που ήταν και είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου ό,τι κι αν συμβαίνει. Ό,τι είμαι το οφείλω πρωτίστως σ’ αυτούς», έγραψε ο Μπακασέτας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά η δημοσίευση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.