Σλοβενία – Μαυροβούνιο 1-0: Με αύρα και άρωμα Ελλάδας (vid)

Η Σλοβενία επικράτησε του Μαυροβουνίου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Λουμπλιάνα έχοντας στο αρχικό της σχήμα τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην ελληνική Superleague.

Στην Λουμπιάνα η Σλοβενία με τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και έναν του ΠΑΟΚ στην αρχική 11αδα, Βέρμπιτς (έπαιξε 82 λεπτά), Τσέριν (90 λεπτά, αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις), Σπόραρ και Κούρτιτς (έπαιξαν σε ολόκληρο το ματς) αγωνίστηκαν από το ξεκίνημα κόντρα στο Μαυροβούνιο. Ο μέσος της Φερνέρμπαχτσε, Μίχα Ζαϊτς μετά από κούρσα και ασίστ του Σέσκο, άνοιξε το σκορ από κοντινή απόσταση διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου (1-0, 43ο λεπτό) που εντέλει ήταν και το τελικό σκορ.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, Βέρμπιτς (75′) και Τσέριν (27′) παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα.

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Στογιάνοβιτς (72′ Καρνίτσνικ), Μπίγιολ, Μπλάζιτς, Σίκοσεκ, Τσέριν, Κούρτιτς, Βέρμπιτς (82′ Στάνκοβιτς), Ζαϊτς (68′ Χόρβατ), Σέσκο (82′ Ζάχοβιτς), Σπόραρ

Μαυροβούνιο (Μιόντραγκ Ραντούλοβιτς): Σάρκιτς, Μάρουσιτς (46′ Μπάκιτς), Τομάσεβιτς, Σάβιτς, Αντρίγια Βούκσεβιτς, Εράκοβιτς (59′ Σέκιτς), Σαβίτσεβιτς (77′ Τούτσι), Λόντσαρ (59′ Νίκολα Βούκσεβιτς), Γιόβοβιτς, Κρστόβιτς, Μουγκόσα (67′ Ραντούνοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.