Αλεξιάδης: “Στόχος η πρόκριση στην Elite Round”

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, έθεσε την πρόκριση στην Elite Round ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, στο Κόσοβο.

Η γαλανόλευκη συμμετέχει στον 8ο προκριματικό όμιλο, μαζί με Φινλανδία, Ιταλία και Κόσοβο. Την πρόκριση στην Elite Round κατακτούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι όλων των ομίλων.

“Συγκεντρωνόμαστε με έναν και μοναδικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση, την Elite Round. H συγκέντρωση στο πλάνο μας, η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας, αλλά και η δυναμική των ποδοσφαιριστών μας, είναι καίριας σημασίας ζητούμενα για την επιτυχία του στόχου που έχουμε ορίσει”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Και πρόσθεσε: “Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή δουλειά, ώστε αξιόλογοι ποδοσφαιριστές να εξελίσσονται σε ανώτερες ηλικιακές κατηγορίες και είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.