Ομόνοια – ΑΕΚ 0-2: Νίκη με “ζωγραφιές” από Πινέδα και Μάνταλο (hls)

Νέα εξαιρετική εμφάνιση από την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας στην Κύπρο με γκολάρες από Πινέδα και Μάνταλο.

Η “Ένωση” σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, έδειξε σημάδια βελτίωσης και πιστοποίησε πως κάτι καλό “χτίζει” ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κόντρα στην Ομόνοια είχε εξαιρετικό ρυθμό κατά διαστήματα, έδειξε συνοχή και απειλήθηκε ελάχιστα από τους γηπεδούχους, με τον Αργεντινό προπονητής να δοκιμάζει πράγματα και σχήματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΚ ήρθε στο 11ο λεπτό, όταν ο Τσούμπερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Αυτή ήταν μονάχα η… προειδοποίηση, καθώς δέκα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Αλμέιδα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Πινέδα πήρε τη μπάλα λίγο μετά το κέντρο, την κουβάλησε στον άξονα και με ένα φοβερό σουτ την έστειλε… συστημένη στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα, το οποίο μάλιστα πανηγύρισε με ένα… ζογκλερικό.

Η Ομόνοια έψαξε την αντίδραση και είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως έπεσε πάνω στον πολύ σταθερό Στάνκοβιτς, ο οποίος όποτε χρειάστηκε φώναξε “παρών” και κράτησε ανέπαφη στην εστία της “Ένωσης”.

Έτσι, στο 65ο λεπτό η ΑΕΚ “καθάρισε” το παιχνίδι, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” με ένα πανομοιότυπο σόλο με εκείνο του Πινέδα, έφτασε έξω από την αντίπαλη περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ έγραψε το 0-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους (70’ Ψάλτης), Μίλετιτς, Λανγκ, Λέζιακς (82’ Παναγιώτου), Μιξ, Μπαχιρού, Μπρούνο, Μπάρκερ (54’ Λοϊζου), Παπουλής (62’ Σάββα), Κακούλης (62’ Μάταβζ)

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (67’ Ρότα), Τζαβέλλας (67’ Αμραμπατ), Χατζισαφί (81’ Κοσίδης), Γκατσίνοβιτς (76’ Γιούσης), Γιόνσον (76’ Μιτάι), Σιμάνσκι (76’ Κορνέζος), Τσούμπερ (67’ Μοχαμάντι), Μάνταλος (67’ Φράνσον), Πινέδα (67’ Μουστακόπουλος), Αραούχο (67’ Γκαρσία)
Ο διαιτητής Αντωνίου χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Σιμάνσκι (37’), Μάνταλο (60’), Χατζισαφί (73’).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.