Νιγηρία – Γκάνα 1-1 : Οι “Σούπερ Αετοί” στο Κατάρ, οι οπαδοί στο γήπεδο (vids)

Η Γκάνα με το εκτός έδρας γκολ του Πάρτεϊ πήρε την πρόκριση στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ με το 1-1 μέσα στην έδρα της Νιγηρίας.

H Γκάνα προηγήθηκε μόλις στο δέκατο λεπτό μετά από απίστευτο λάθος του τερματοφύλακα Ουζόχο των γηπεδούχων. Ένα μακρινό σουτ του Πάρτεϊ, πέρασε κάτω από το σώμα του Ουζόχο για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Τροστ-Εκόνγκ στο 22ο λεπτό αρκετά γρήγορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρίσκαραν αρκετά για την πρόκριση αλλά δεν βρήκαν το χρυσό γκολ που θα τους στείλει στην τελική φάση.

Οι Νιγηριανοί θα χάσουν το πρώτο Παγκόσμιο κύπελλο από το 2006. H Γκάνα θα βρεθεί σε Παγκόσμιο κύπελλο για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Μετά το τέλος του αγώνα οι αστυνομικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν εκνευρισμένους Νιγηριανούς οπαδούς… μπήκαν στο γήπεδο και χρειάστηκαν δακρυγόνα για να απομακρυνθούν ενώ στην συνέχεια υπήρξαν διαπληκτισμοί με Γκανέζους στην κερκίδα που με την σειρά τους μπήκαν και αυτοί στο γήπεδο για να αποφύγουν τις συμπλοκές.

Νιγηρία : Ουζόχο – Άινα, Τροστ-Εκόνγκ, Μπαλόγκουν, Μπάσεϊ – Ονιέκα (46′ Σέχου), Ετέμπο (78′ Μούσα) – Ντένις (78′ Ιγκάλο), Αγιοντέλε-Αριμπο, Λούκμαν (61′ Σάιμον) – Οσίμχεν

Γκάνα : Γουόλακοτ – Οντόι, Αμάρτεϊ, Τζίκου, Μένσα – Μπάμπα (46′ Γιάντομ), Πάρτεϊ – Φατάγου (46′ Κιερέ), Κούντους (73′ Μπουκαρί), Αγιού (46′ Οβούζου) – Οχένε-Γκίαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.