Τορίνο – Βενέτσια 1-2 : Το τριώδιο «άνοιξε» στο Πιεμόντε!

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Βενέτσια στο Τορίνο με γκολ των Χαρπς και Τσμλίγκοϊ, επί της "Γκρανάτα" που είχε προηγηθεί με τον Μπρέκαλο

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Βενέτσια στο Τορίνο, μετά από 10 αγωνιστικές άσχημων αποτελεσμάτων που την είχαν καθηλώσει στις «επικίνδυνες» θέσεις του βαθμολογικού πίνακα!

Ανήμερα του «ανοίγματος» του καθολικού Τριωδίου και του περίφημου Βενετσιάνικου καρναβαλιού το ποδοσφαιρικό «γλέντι» στήθηκε στο Πιεμόντε όπου η ομάδα του Πάολο Ζανέτι νικώντας έπειτα από δέκα αγωνιστικές πέτυχε την έκπληξη και έγινε η 3η ομάδα στην φετινή Serie A – μετά τη «συμπολίτισσα» Γιουβέντους και την Αταλάντα – που έφυγε με τους τρεις πόντους από την έδρα των «Γκρανάτα».

Κι όμως, όλα ξεκίνησαν καλά για τους γηπεδούχους καθώς στο 5ο λεπτό ο Μπρέκαλο άνοιξε το σκορ.

Σταδιακά όμως η Βενέτσια, πατούσε όλο και καλύτερα στα πόδια της και με αναζητήσεις χωρίς φοβίες έφτασε στην ανατροπή των δεδομένων με τα γκολ του Σουριμέζου αμυντικού Χαπς στο 38ο λεπτό και τον Σλοβένο Τσμίγκοϊ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια η Τορίνο διατήρησε τα φλύαρη υπεροχή, κι όταν ρίσκαρε στο φινάλε πέτυχε ένα γκολ με τον Μπελότι, το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από αρκετά σχολαστική παρέμβαση του VAR…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.