ΠΑΟΚ Β: Με Ίνγκασον στο ιστορικό εντός έδρας παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ Β δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του αύριο (13/11) στο γήπεδο του Μακεδονικού κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον Ίνγκι Ίνγκασον στην αποστολή του

Διπλή σημασία έχει για τον ΠΑΟΚ το αυριανό (13/11) παιχνίδι της ομάδας Β του συλλόγου κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο γήπεδο του Μακεδονικού (15:00), για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Αφενός είναι ένα ιστορικό ματς, διότι είναι το πρώτο εντός έδρας. Αφετέρου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για έναν παίκτη, τον Ίνγκι Ίνγκασον, που τον έχει μεγάλη ανάγκη η πρώτη ομάδα, να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής και να επισπεύσει την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδα έγινε σήμερα στο γήπεδο του Μακεδονικού. Το πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο σε ασκήσεις συναρμογής και ταχύτητες αντίδρασης, όπως φυσικά και στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της, η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Β ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Λόγω υποχρεώσεων στις Εθνικές ομάδες από την αποστολή απουσιάζουν οι Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, όπως και οι Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κούτσιας, που δυνητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Έτσι, οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό είναι οι Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Ίνγκασον, Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης.

Να σημειωθεί ότι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ… “το Σάββατο (13.11) στις 09:00 ξεκινάει μόνο διαδικτυακά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β-Πανσερραϊκός για την 2η αγωνιστική της Betsson Super League 2 2021-22, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού το Σάββατο (13.11) στις 15:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.