Ατλέτικο Μινέιρο: Η Conmebol απέρριψε το αίτημα ν’ ακυρωθεί γκολ της Παλμέιρας

Η Ατλέτικο Μινέιρο προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να... αντιστρέψει τον αποκλεισμό της στο Copa Libertadores που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η Ατλέτικο Μινέιρο προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να… αντιστρέψει τον αποκλεισμό της στο Copa Libertadores που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Η… παρέα του Χουλκ διαμαρτυρήθηκε στην Conmebol (σ.σ. η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής) για το τέρμα της ισοφάρισης (1-1) της Παλμέιρας, το οποίο επέτρεψε στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να προκριθεί -χάρη στα εκτός έδρας γκολ- στον τελικό απέναντι στην Φλεμένγκο (27/11) και να (προσπαθήσει να) υπερασπιστεί τον τίτλο της.
Η πειθαρχική επιτροπή της Conmebol απέρριψε σήμερα (5/10) το αίτημα του συλλόγου από το Μπέλο Οριζόντε. Το νομικό τμήμα της Ατλέτικο Μινέιρο, που μπορεί να καταθέσει έφεση εντός 24 ωρών, υποστήριξε ότι, πριν ο Ντουντού ισοφαρίσει για την Παλμέιρας (1-1), ο επιθετικός των «αλβιβέρντε» Ντέιβερσον, ο οποίος ήταν στον πάγκο, εισέβαλε στο πλάι του γηπέδου πριν ολοκληρωθεί η ενέργεια.
Με το 1-1 η Παλμέιρας πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Copa Libertadores, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 0-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.