“Μάγεψε” το Legends 2004 Youth Cup της Αθήνας! (vid)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 4ο φετινό Legends 2004 Youth Cup στην Αθήνα. Εννέα Πρωταθλητές Ευρώπης έγιναν μέντορες σε παιδιά δέκα Ακαδημιών, μεταξύ των οποίων και το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού που επανασυστήθηκε! Δείτε αποκλειστικές δηλώσεις των Legends και πλάνα από το τουρνουά!

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία τo τέταρτο Legends 2004 Youth Cup για το 2021 στην πόλη της Αθήνας και το Δημοτικό Γήπεδο Ρουφ πάντα με την πολύτιμη στήριξη και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε τί είπαν οι Legends που συμμετείχαν στο τουνρουά για μια υπέροχη δράση που ήδη έχει γίνει θεσμός, αλλά και πλάνα από το τουρνουά μέσα από την κάμερα των καναλιών Novasports!

Πάντα σύμφωνα με το πλάνο των φετινών Legends 2004 Youth Cups, oκτώ Ακαδημίες Ποδοσφαίρου αγοριών και δύο κοριτσιών έλαβαν μέρος και συναντήθηκαν με τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004. Στο Legends 2004 Youth Cup της Αλεξανδρούπολης, παρευρέθησαν οι Τάκης Φύσσας, Τραϊανός Δέλλας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Χαριστέας, Κώστας Χαλκιάς και Κώστας Κατσουράνης.

Στο καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα του Youth Cup, oι Legends συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές, ανέλαβαν από μία ομάδα, έγιναν μέντορές τους για μία ημέρα συνεργαζόμενοι με τους προπονητές τους και τους καθοδήγησαν μέσα από μία σειρά αγώνων. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες από τους θρύλους του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου και να χαρούν το παιχνίδι για μία γεμάτη ημέρα υγιούς ανταγωνισμού, ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος.

Στα Legends 2004 Youth Cups δεν υπάρχουν “νικητές” και “ηττημένοι”. Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές τελείωσαν την ημέρα κερδισμένοι και γεμάτοι από αθλητισμό και γνώσεις, έλαβαν όλοι μετάλλια και πήραν αναμνηστικά δώρα αλλά, το κυριότερο, έμαθαν, έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο όπως αυτό πρέπει να είναι. Οι Ακαδημίες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους και αγωνίστηκαν μεταξύ τους ώστε να προκύψουν οι φιναλίστ, ο “τελικός” αγώνας των οποίων έκλεισε το Legends 2004 Youth Cup της Αθήνας.

Τα αποτελέσματα:

Α’ Όμιλος:
ΠΑΟ Ρουφ – Χαϊδάρι 0-3
Τράχωνες – Σούρμενα 4-0
ΠΑΟ Ρουφ – Τράχωνες 1-3
Χαϊδάρι – Σούρμενα 4-0
Χαϊδάρι – Τράχωνες 1-2
ΠΑΟ Ρουφ – Σούρμενα 2-1

Βαθμολογία:

  1. Τράχωνες 9β
  2. Χαϊδάρι 6β
  3. ΠΑΟ Ρουφ 3β
  4. Σούρμενα 0 β

Β’ Όμιλος:
Ατρόμητος – Χαραυγιακός 2-0
Πανιώνιος – Κηφισιά 1-3
Ατρόμητος – Πανιώνιος 3-1
Χαραυγιακός – Κηφισιά 0-0
Ατρόμητος – Κηφισιά 4-2
Χαραυγιακός – Πανιώνιος 1-0

Βαθμολογία:

  1. Ατρόμητος 9β
  2. Κηφισιά 4β
  3. Χαραυγιακός 4β
  4. Πανιώνιος 0β

Στον Τελικό του Legends 2004 Youth Cup της Αθήνας αγωνίστηκαν οι ομάδες Ατρόμητος και Τράχωνες με νικήτρια την ομάδα των Τραχώνων η οποία σήκωσε και το τρόπαιο του Legends 2004 Youth Cup μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτυ με συνολικό σκόρ 4-3.

Στην ανάπαυλα της διοργάνωσης γυναικείες ομάδες των Παναθηναϊκού και Ολυμπιάδας Υμηττού, με συμμετοχή και παικτών από τους Legends 2004 έπαιξαν μεταξύ τους και απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

Οι Legends 2004 αποχαιρέτησαν τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της Αθήνας και ετοιμάζονται για την επόμενη στάση τους στο ταξίδι των Youth Cups στην Ελλάδα. Ραντεβού στον Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου και το Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Διονυσίου για το πέμπτο Legends 2004 Youth Cup του 2021.

Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στο Legends 2004 Youth Cup της Αθήνας. Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την Υποστήριξη και την Δωρεά μέσω της οποίας γίνονται εφικτά τα Legends 2004 Youth Cups και για το 2021. Ευχαριστούμε θερμά τον Δημο Αθηναίων για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του Δημοτικού Γηπέδου Ρουφ, την φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία. Επιπλέον ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του Γηπέδου που εργάστηκε μαζί μας για την διεξαγωγή μίας επιτυχημένης διοργάνωσης.

Όπως πάντα ευχαριστούμε την Aegean, επίσημο αερομεταφορέα των Legends 2004, καθώς και την GSA Sport, επίσημο προμηθευτή ρουχισμού των Legends 2004.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.