Κλοπ-Τούχελ: Κάθετα αντίθετοι με το Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

Κλοπ και Τούχελ δεν συμφωνούν με τη διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα έχει αρνητική επίδραση στην υγεία των παικτών.

Κατηγορηματικά αντίθετος με την αλλαγή στο format του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη διεξαγωγή του κάθε δύο χρόνια, εμφανίστηκε το προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (10/09) ενόψει του σαββατιάτικου (11/09) αγώνα με τη Λιντς, υπογραμμίζοντας πως η συγκεκριμένη πρόταση δεν είναι παρά μία ευκαιρία για περισσότερα έσοδα, εις βάρος της υγείας των αθλητών.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε αρχικά πως «δεν υπάρχει άλλο άθλημα στον κόσμο με τόσο αμείλικτο ημερολόγιο. Όλοι ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Όλα γίνονται για τα χρήματα» και πρόσθεσε:

«Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να καταλάβει και τους παίκτες. Χωρόις ωρίς αυτούς -τα πιο σημαντικά “συστατικά” αυτού του υπέροχου παιχνιδιού- δεν γίνεται τίποτα. Κανείς δεν είναι πιο σημαντικός από τους παίκτες.

Αν κάθε δύο χρόνια διεξάγεται Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα., αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίοι παίκτες θα ξεκουράζονται μόνο τρεις εβδομάδες κάθε χρόνο».

Αντίστοιχα αρνητικός με την ιδέα ήταν απ’ την πλευρά του κι ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, ο οποίος τόνισε:

«Είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ γιατί ο κόσμος θέλει να δει τους κορυφαίους παίκτες στο γήπεδο. Αν αυξήσουμε τα παιχνίδια, μόνο αυτό δεν θα συμβεί. Στο τέλος, δεν θα έχουμε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. Κι αυτό δεν είναι προς όφελος του παιχνιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.