Δημητρίου: “Λυπάμαι για την απόφαση του Ζαγοράκη”

Ο διάδοχος του Θοδωρή Ζαγοράκη στη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ύστερα από την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στην απόφαση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και δήλωσε λυπημένος. Παράλληλα ο κ. Δημητρίου είχε την ελπίδα ότι ο Ζαγοράκης θα ανακαλέσει την απόφαση του και θα συνεχίσει στη θέση του, κάτι που δεν συνέβη.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ύστερα από χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχοντας πλήρη επίγνωση της θέσης ευθύνης που καλούμαι να αναλάβω, νιώθω την ανάγκη να δηλώσω και δημοσίως ότι λυπάμαι ειλικρινά για την απόφαση που έλαβε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Προσωπικά, παρά τη μεγάλη μου διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ στο παρελθόν μαζί του.

Την απέκτησα τους τελευταίους μήνες.

Μέσα από τη σχεδόν καθημερινή επαφή μας γνώρισα έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται σε δύο λέξεις που αποτυπώνουν την αυθεντικότητά του και που δεν ντρέπομαι να διατυπώσω παρότι δεν είναι πολιτικά ορθές: ντόμπρος και μπεσαλής.

Πριν από την έναρξη της χτεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εξέφρασα την ελπίδα να ανακαλέσει ο κ. Ζαγοράκης και πιστεύω ότι απηχούσα τις σκέψεις όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ωστόσο, η παραίτησή του από τη θέση του προέδρου κατατέθηκε και γραπτώς και δυστυχώς κατέστη αμετάκλητη.

Σήμερα επαναλαμβάνω πως ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα με τον απελθόντα πρόεδρο, ο οποίος απέδειξε στην πράξη την οικουμενικότητά του. Πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το καθήκον μου ακολουθώντας την ίδια κατεύθυνση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.