Εμπαπέ: Αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στην γάμπα και εγκατέλειψε την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας.

Ο 22χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα απουσιάσει από τους επόμενους αγώνες των τρικολόρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς επιστρέφει στην πατρίδα του μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Βοσνία (1-1). Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Αφού πέρασε εξετάσεις στο Στρασβούργο, το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής δεν ανησυχεί για το πρόβλημα στην γάμπα. Στο Παρίσι όμως βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν τον ποδοσφαιριστή για περαιτέρω εξετάσεις. Τον Νοέμβριο του 2020, ο Ντιντιέ Ντεσάν είχε ήδη επιλέξει να καλέσει τον Εμπαπέ ο οποίος εκείνο το διάστημα ταλαιπωρείτο από μυϊκές ενοχλήσεις. Εκείνη την εποχή, η Παρί ήθελε να κρατήσει τον παίκτη της ώστε να συνεχίσει τη θεραπεία του, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπερασπίστηκε τον εαυτό του και την γαλλική ομοσπονδία τονίζοντας πως είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι σχέσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι άψογες.

Θυμίζουμε πως ο Ντεσάν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Καντέ, Τολισό στις αναμετρήσεις απέναντι στις Ουκρανία και Φινλανδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.