ΤΣΣΚΑ Σοφ. – Όσιγεκ 4-2: Κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι (vid)

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας επικράτησε στο πρώτο ματς του 3ου προκριματικού στο Europa League Conference της Όσιγεκ με σκορ 4-2 βάζοντας βάσεις πρόκρισης.

Απόλυτη κυρίαρχος ήταν η ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην αναμέτρηση κόντρα στην Όσιγεκ στη Βουλγαρία. Οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν από την αρχή καλύτερα τη μπάλα, είχαν σαφήνεια στο παιχνίδι τους και δεν επέτρεψαν στους Κροάτες σε κανένα σημείο να τους δημιουργήσουν πρόβλημα.

Ο Ιρλανδός Γκρέιαμ Κάρι και ο Βούλγαρος Γκεόργκι Γιόμοφ αποτέλεσαν τους κορυφαίους της αναμέτρησης καθώς και σκόραραν και δημιούργησαν. Στο 30ο λεπτό ο Μαζίκου άνοιξε το σκορ, ο Κάρι στο 39ο πραγματοποίησε το 2-0, ενώ το αυτογκόλ του Τουρίτσοφ έδωσε “οξυγόνο” στους φιλοξενούμενους που κράτησε πολύ λίγο. Κάρι και Γιόμοφ συνεργάστηκαν για να πραγματοποιήσει ο Ζόρντι Καϊσέδο το 3-1 πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ προχώρησε σε διαχείριση του προβαδίσματος, βρήκε τέταρτο γκολ με τον Γιόμοφ στο 74ο λεπτό, ενώ ο Τόπτσαγκιτς που είχε περάσει ως αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 4-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.