Σταματάει απ’ την Εθνική Γαλλίας ο Νασρί!

Ο Σαμίρ Νασρί δεν θα ξαναφορέσει τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας, όπως τόνισε και ο ίδιος, καθώς απ' όσα είπε, η ομάδα δεν του προσέφερε καμία χαρά.

Ο Σαμίρ Νασρί δεν θα ξαναφορέσει τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας, όπως τόνισε και ο ίδιος, καθώς απ’ όσα είπε, η ομάδα δεν του προσέφερε καμία χαρά.


Όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ και ενώ ο παίκτης βρισκόταν κανονικά στην προεπιλογή της εθνικής ο Ντιντιέ Ντεσάν τόνισε: δεν παίζει τόσο καλά με την εθνικά χρώματα όσο με την Μάντσεστερ Σίτι».


Στη συνέχεια, η κοπέλα του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Γαμ. η Γαλλία και ο Ντεσάμπ. Τι σκ..α προπονητής»!


Όλα αυτά οδήγησαν στο «κόψιμο» του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι από την τελική 23αδα για τη Βραζιλία και ο 27χρονος άσος τοποθετήθηκε γι’ αυτή την απόφαση, τονίζοντας ότι δεν θα ξανααωνιστεί με τους «τρικολόρ».


«Έχω πάρει την απόφασή μου. Την πήρα πριν από λίγο καιρό αλλά θα την ανακοινώσω όταν έρθει η σωστή στιγμή. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς απλά να το ανακοινώσεις στο twitter. Πρέπει να παραχωρήσω συνέντευξη και να το πω. Θα το κάνω μόλις έρθει η σωστή στιγμή», ήτα τα λόγια του Γάλλου χαφ.


Και συνέχισε σχολιάζοντας τα όσα λέγονται γι’ αυτόν στην Γαλλία: «Μένω στην Αγγλία οπότε δεν με πειράζει τα όσα λέγονται στη Γαλλία και είμαι πλέον συνηθισμένος. Αλλά για τους γονείς μου είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να τους κάνω χαρούμενους και η εθνική ομάδα δεν με κάνει εμένα χαρούμενο. Με την εθνική ομάδα δεν κατέκτησα τίποτα, οπότε είναι ευκολότερο για εμένα να πάρω αυτήν την απόφαση. Όταν αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο και παίζεις αρκετά παιχνίδια είναι ευκολότερο να πάρεις μία τέτοια απόφαση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.