Ίντερ – Ουντινέζε 5-1: Τίτλος-19 (hls)

Την χρονιά του Covid-19 η Ίντερ κατέκτησε το πρωτάθλημα νούμερο 19 της ιστορίας της. Τελευταία παράσταση το 5-1 απέναντι στην Ουντινέζε.

Το τι θα φέρει το μέλλον στην Ίντερ είναι άγνωστο.

Η διοίκηση έχει αναφερθεί ήδη σε περικοπές κάτι που σίγουρα δεν αρέσει στον Αντόνιο Κόντε και σύμφωνα με τις φήμες και σε αρκετούς από τους παίκτες του.

Το φετινό καλοκαίρι, όπως και το περσινό άλλωστε, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε ότι αφορά το χτίσιμο της ομάδας για την υπεράσπιση του τίτλου.

Το παρόν όμως είναι γεμάτο χαμόγελα.

Η Ίντερ ολοκλήρωσε με νίκη την σεζον στην Serie A με 5-1 απέναντι στην Ουντινέζε και γίορτασε την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Επέστρεψε στην κορυφή του Ιταλικού πρωταθλήματος μετά από έντεκα χρόνια.

Σκορερς του τελευταίου αγώνα της σεζόν οι Γιάνγκ (8′), Έρικσεν (44′), Λαουτάρο Μσρτίνες (55′), Πέρισιτς (64′) και Λουκάκου (71′). Για την Ουντινέζε μείωσε με πέναλτι ο Περέιρα (79′).

Ιστορική ημέρα και για τον αρχηγό της Ίντερ, τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς ο οποίος έφτασε τις 329 συμμετοχές στην Σέριε Α και έσπασε το ρεκόρ του Βάλτερ Τζένγκα για να γίνει ο τερματοφύλακας των νερατζούρι με τις περισσότερες συμμετοχές στο Καμπιονάτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.