Ροντρίγκο: “Θέλουμε να μείνουμε ψηλα” (vid)

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Ολυμπαικού, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να άλλαξε σύστημα, αλλά η απόδοση της κυμάνθηκε σε υψηλα επίπεδα

Ο Ροντρίγκο Σοάρες μίλησε για τον… αλλαγμένο ΠΑΟΚ που είδαμε κατά την διάκρεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για πολλά ακόμη θέμα των “απρόμαυρων”.

“Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα πρωτάθλημα από μόνο του μεταξύ δύο ομάδων που πάντα πρωταγωνιστούν. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά. Πράγματι κάναμε κάποιες αλλαγές όσο αφορά το σύστημα αλλά και την λειτουργία των ποδοσφαιριστών και αυτό έφερε το θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια. Όταν ο προπονητής μας είπε ότι θα αλλάξουμε σύστημα δεν αιφνιδιαστήκαμε, γιατί το έχουμε ξαναδουλέψει. Ουσιαστικά διαφοροποιηθήκαμε αμυντικά και όχι επιθετικά αλλά λειτουργήσαμε πολύ καλά και κυρίως γιατί ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Αναφορικά με την συνεργασία μου με τον Α. Ζίφκοβιτς, ήταν εξαιρετική γιατί κατ΄ αρχήν μιλάμε την ίδια γλώσσα, είναι εγνωσμένης αξίας και μπορεί να αγωνιστεί όπου του ζητήσει ο προπονητής του. Γενικά λειτουργήσαμε καλά. Δυστυχώς κατά την διάρκεια της σεζόν δεν είμασταν σταθεροί, αλλά νίκες όπως αυτή μας βοηθάνε ώστε να συνέλθουμε ψυχολογικά, πήραμε αυτοπεποίθηση και σίγουρα η ατμόσφαιρα είναι πάντα καλύτερη στα αποδυτήρια. Θέλουμε να μείνουμε ψηλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.